Строгото жури в Денсинг старс“ нареди императивно на фолкзвездата Емануела да

...
Строгото жури в Денсинг старс“ нареди императивно на фолкзвездата Емануела да
Коментари Харесай

Не е за вярване какво поискаха да направи Емануела пред цяла България в „Денсинг старс“ СНИМКА

Строгото жури в „ Денсинг старс “ нареди императивно на фолкзвездата Емануела да си отвори краката. Франциска и Томаш обаче не можаха да се схванат какъв брой огромен да е разкрачът.

„ Искам малко да си отвориш краката! “, отсече красивата съдийката след валса на русата сексбомба с новия й сътрудник Калоян.

Томаш, който е брачен партньор на Франциска, се заинати. „ Повече, не малко! “, сподели полякът, който владее чудесно нюансите на българския.

На последния лайф Емануела и Калоян демонстрираха, че са се сработили съвършено откакто фолкфурията се раздели с предходната си половинка на дансинга Иван. Певицата изглеждаше въодушевена от новия си, а журито оцени напредъка й и на драго сърце й подвигна високи оценки.

Снощи обаче всички точки обраха олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор. Двамата забъркаха взривоопасна примес от български национален танц с огнено пасо добле, взеха четири десетки и се заковаха под №1. Актьорът Филип Буков и партньорката му Ралица пък отпаднаха след гласуването журито и феновете./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР